Skip to content Skip to footer

За нас

За нас

Лятото е възможност да бъдем такива, каквито желаем. Всеки път, когато вдишаме морския въздух, започваме младостта си отначало. Морето е свобода и приключение, магия и очарование, един безкраен празник на живота, точно като мястото, на което искамe да те отведем – Za Zú Lounge & Restaurant.

Za Zú Lounge & Restaurant носи духът на Френската Ривиера. Подходихме с уважение към света около нас. Избрахме симбиозата с природата, като използвахме само естествени материали и допълнихме с екзотични растителни видове, за да създадем неповторимо усещане за баланс с околната среда.

Представете си просторен плаж, летен бриз и синьо море, удобни шезлонги, красиви шатри, специално подбрана музика, коктейли, изискана храна и много усмивки – това е Za Zú Lounge & Restaurant. Tук лятото е у дома си. 

За нас красотата е изкуство – това е нашият начин да изразим себе си. Така се роди неповторим лукс, който допълва естествената красота на плажната ивица. В изисканата амосфера, докосната от вълните на морето, ще усетите стремежът за наслада и чувството за свобода.