Skip to content Skip to footer

„Има два момента в живота на човек, в които може да бъде щастлив: когато е млад и през лятото.“

–  Бриел Марино

Лятото е възможност да бъдем такива, каквито желаем. Всеки път, когато вдишаме морския въздух, започваме младостта си отначало. 

Морето е свобода и приключение, магия и очарование, един безкраен празник на живота, точно като мястото, на което искамe да те отведем – Za Zú Lounge & Restaurant. 

Представете си просторен плаж, летен бриз и синьо море, удобни шезлонги, красиви шатри, специално подбрана музика, коктейли, изискана храна и много усмивки– това е Za Zú Lounge & Restaurant. 

Tук лятото е у дома си. 

Духът на Za Zú 

Za Zu Lounge & Restaurant носи духът на Френската Ривиера. Подходихме с уважение към света около нас. Избрахме симбиозата с природата, като използвахме само естествени материали и допълнихме с екзотични растителни видове, за да създадем неповторимо усещане за баланс с околната среда.

За нас красотата е изкуство – това е нашият начин да изразим себе си. Така се роди неповторим лукс, който допълва естествената красота на плажната ивица.

В изисканата амосфера, докосната от вълните на морето, ще усетите стремежът за наслада и чувството на свобода.

Ресторант

Тук красотата е навсякъде, а свободата може да се вкуси. Кулинарната ни философия е посветена за всеки, който изпитва удоволствие и наслада от живота.

Ще откриете магията на морето и в нашето меню Сетивата Ви ще помнят дълго елегантността, която ще откриете във всяка чиния, а винената ни листа ще ви отведе на пътешествие от френския Прованс до необятната Австралия.

Зона за отдих

Музиката е нашата страст, а Lounge зоната ни е мястото, където може да се отпуснете и да се слеете с музиката на морето и на най-добрите DJ-и.


Нашите бармани са истински вълшебници, които ще приготвят всеки класически коктейл, който познавате или ще създадат този, който съществува само във въображението Ви.

В Za Zú всеки миг е възможност да бъдеш това, което желаеш. 

Не можем да затворим лятото в бутилка, но можем да Ви подарим място, което ще носите дълго в себе си.

Всеки миг в Za Zú Lounge & Restaurant е L’Àrt De Vivre.

Резервации

За контакти:

+359 888 004 488

hello@zazulounge.bg